Concertul anului 2013 in Romania:
Roger Waters (Pink Floyd) va canta in Piata Constitutiei, pe 28 august?

Celebrul component al trupei Pink Floyd, Roger Waters, va canta la Bucuresti, in Piata Constitutiei, pe 28 august 2013. Informatia apare chiar pe site-ul oficial al artistului iar organizatorul va fi compania Emagic.

Roger Waters va pune in scena opera rock “The Wall”, al 11-lea album al celebrei trupe Pink Floyd. The Wall este o combinatie perfecte intre muzica live, proiectii video, efecte vizuale si decoruri grandioase, toate reunite intr-o constructie conceputa sub forma de zid. Concertul de la Bucuresti face parte dintr-un turneu mondial al artistului, inceput inca din 2010 si continuat cu spectacole in Amercia de Nord, Europa , Australia si America de Sud.

Alegerea Pietei Constitutiei pentru un astfel de eveniment nu este intamplatoare pentru ca este singurul loc din tara care poate gazdui un asemenea spectacol.

Primele bilete pentru concert se vor vinde incepand cu 16 noiembrie, mai intai online, dupa care se vor gasi si in magazinele de specialitate.

sursa: http://www.incomemagazine.ro/articol_87492/concertul-anului-2013-in-romania-roger-waters-pink-floyd-va-canta-in-piata-constitutiei-pe-28-august.html

Biletele la concertul la Roger Waters (The Wall) se pun in vanzare

Biletele pentru show-ul Roger Waters – The Wall, ce va avea loc pe 28 august 2013, se vor pune in vanzare incepand de vineri, 16 noiembrie, pe site-ul www.MyTicket.ro, acestea urmand a fi disponibile la mai multe categorii de pret, intre 135 si 950 lei. Roger Waters aduce pentru prima data in Romania una dintre cele mai grandioase productii facute vreodata in lume, spectacolul de la Bucuresti, organizat de Emagic, urmand sa aiba loc in Piata Constitutiei.

Incepand de vineri, 16 noiembrie, fanii Pink Floyd isi vor putea achizitiona biletele pentru concertul Roger Waters – The Wall online, de pe site-ul http://www.MyTicket.ro, ulterior acestea devenind disponibile si in magazinele de specialitate. Biletele au preturi cuprinse intre 135 si 950 lei, in functie de distanta fata de scena: cele fara loc in categoriile Gazon B, Gazon A si Golden Ring, fiind 135 lei, 180 lei, respectiv 280 lei, in timp ce locurile pe scaune vor costa 585 si 950 lei.

sursa: http://www.metalhead.ro/concerte/roger-waters-the-wall-bucuresti-romania-2013-aid118397-l-1

Advertisements