Concert de Leadership

CONCERT DE LEADERSHIP

Evenimentul de Leadership al anului in PREMIERA in Romania!

  • Este sunetul orchestrei tale acordat la muzica organizatiei tale?
  • Este partitura strategica a organizatiei tale bine interpretata de echipa ta?
  • Esti un dirijor care inspira membrii ansamblului sa isi arate creativitatea si puterea inovatiei?
  • Recitalul echipei tale impresioneaza si genereaza aplauze si ovatii la scena deschisa?

Vino sa auzi direct de la lideri de top din business, din viata sociala si din muzica despre arta leadership-ului si a organizarii orchestrei, pentru a crea capodopere!

Miercuri, 24 aprilie 2013, te invitam la Ateneul Roman pentru a lua parte la un regal de leadership, muzica si inspiratie: CONCERT DE LEADERSHIP.

Acest eveniment va este oferit de Expense Reduction Analysts si European Professional Women Network.

Concertul de Leadership isi propune sa inspire managerii pentru ca organizarea echipei sa fie in armonie cu muzica si cultura organizatiilor in care activeaza si, precum o orchestra, sa atinga excelenta profesionala si performante personale remarcabile.

In cadrul unei seri magice si inspirationale, participantii la aceasta gala vor avea ocazia de a afla cum sa creeze echipe dedicate si orientate strategic, capabile sa faca fata provocarilor actuale, la cel mai inalt nivel.

Sub bagheta marelui dirijor, compozitor si trainer in leadership, Maestrul Giorgio Fabbri, lideri de top din business, din mediul social si al artelor, printre care Dan Pascariu, Leslie Hawke, Radu Georgescu si Raed Arafat, vor interpreta in fata auditoriului partitura viziunii lor asupra elementelor definitorii ale unui adevarat lider si vor prezenta factorii cheie in motivarea echipelor care tintesc performante de exceptie. Recitalurile acestora vor fi urmate de interpretarile unor lideri de renume din domeniul muzical, recunoscuti pe plan international: violonistul Alexandru Tomescu si pianistul Nicolae Dumitru. Puntea dintre cele doua lumi de leadership va fi construita prin bagheta Maestrului Giorgio Fabbri, care va demonstra chintesenta dezvoltarii abilitatilor de leadership prin geniul a 5 mari compozitori: Bach, Mozart, Brahms Charlie Parker si Ludwig van Beethoven.

5 motive pentru care nu trebuie
sa ratezi acest eveniment unic:

  • O ocazie extraordinara de a intelege si deprinde tehnicile pentru a deveni un virtuoz in arta leadership-ului
  • Un eveniment excelent ce raspunde nevoilor companiilor de a avea lideri capabili sa organizeze echipe dedicate si aliniate strategic
  • O unica oportunitate de a intelege importanta acordarii fiecarui membru al echipei la muzica si sunetul organizatiei
  • Expunerea de viziuni si idei inspirationale impartasite de Lideri de Top, prin exemple personale
  • Un turnir inedit de leadership al fortelor creatoare ale profesionistilor in afaceri si in arta

Prin participarea la acest eveniment unic vei contribui indirect si la misiunea sociala a acestui eveniment, 5% din incasari fiind donate catre ONG-uri ce desfasoara programe educationale si de dezvoltare pentru copii.

REZERVA ACUM CELE MAI BUNE LOCURI!

Locurile in sala se vor distribui dupa principiul: Primul Venit – Primul Servit.
Prin urmare, PROFITA acum si rezerva cele mai bune locuri!!!

CONCERTUL DE LEADERSHIP este sustinut de DCTAX, ICAP Romania si Zennoni in calitate de sponsori si INSEAD Alumni Association, ASEBUSS, EXEC-EDU si IE Business School, ca parteneri de eveniment.

Provided by Justcpr

Advertisements